Ευτυχία είναι να σε αγαπάνε όσοι αγαπάς.
Να σε εκτιμούν και να πιστεύουν σε εσένα με όλο τους το είναι.

Ευτυχία είναι να ξυπνάς και να βρίσκεις στο κινητό σου τις πιο γλυκες καλημέρες από οικογένεια, φίλους και όσους σε κάνουν ευτυχισμένη.

Ευτυχία είναι να δείχνει 00:00 το ρολόι στα γενέθλιά σου και να λαμβάνεις το πιο γλυκό μήνυμα από τους γονείς σου για το πόσο ευτυχισμένοι και τυχεροί νιώθουν για τα παιδιά τους, ακολουθώντας ύστερα οι καλύτερες ευχές που θα μπορούσαν να έχουν ειπωθεί.

Ευτυχία είναι να μπορείς να καλέσεις βίντεο κλήση τους παππούδες σου και να τους χαζεύεις για ώρες. Να χαζεύεις το χαμόγελό στα χείλη τους που δημιουργήθηκε επειδή μιλούν με τα εγγονάκια τους και ας απέχουν ολόκληρα χιλιόμετρα.

Ευτυχία είναι να μιλάς με τα ξαδέρφια σου και το υπόλοιπο σόι. Ασταμάτητες ώρες χαβαλέ, γκρίνιας, έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα και φυσικά οι καθιερωμένες ασυμφωνίες μας. Η καρδιά σου γεμίζει ζεστασιά! Τους ακούς χαρούμενους και χαίρεσαι με τη χαρά τους.

Ευτυχία είναι να έχεις στη ζωή σου ο,τι σε κάνει χαρούμενο! Μικρά καθημερινά πράγματα, που θεωρούμε λάθος «αυτονόητα», σου δίνουν δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Μαρίνα Μπάμπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s