Ο καθένας έχει τον τρόπο του να αγαπά,
τον τρόπο του να λέει «Σ’αγαπώ»,
μέσω τον πράξεών του.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο όμως να συναντήσουμε άτομα, που λόγω παιδικών τραυμάτων έμαθαν να αγαπούν με λάθος τρόπο ή δεν έμαθαν να αγαπούν διόλου. Πόσο δύσκολο για εκείνους να ερωτευτούν και να θέλουν να το εκφράσουν μη γνωρίζοντας πως…

Η αγάπη είναι άγνωστο συναίσθημα για εκείνους, αλλά δεν παύουν να προσπαθούν να μάθουν. Να μάθουν να αγαπούν για το άλλο τους μισό, το άτομο που ερωτεύτηκαν και θέλουν να το βλέπουν ευτυχισμένο. Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τον τρόπο τους, μπορεί να διαφωνήσουμε μάλιστα για το εάν μπορούν ή όχι να μάθουν να αγαπούν και να το δείχνουν.

Όταν κάποιος αγαπάει, αφιερώνει ένα μέρος της ζωής του, του χρόνου του και του ενδιαφέροντός του. Όταν κάποιος αγαπάει, οι πράξεις του θα σου πουν καθαρά πόσο πολύ νοιάζεται για σένα. Δώσε του χρόνο να ανακαλύψει τον εαυτό του, να καταφέρει να μάθει να σε αγαπά και να σου το δείχνει. Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που νοιώθει την ανάγκη να μάθει, να θέλει να εκφραστεί και να μάθει την αγάπη μαζί σου!

Αν αγάπησες έναν δύσκολο χαρακτήρα δείξε του πως να τα καταφέρει. Άλλωστε, όπως είπε και ο Χορχε Μπουκάι, «Όταν κάποιος σε αγαπάει, σου το δείχνει με πράξεις» και είναι σειρά σου να το κάνεις.

Μαρίνα Μπάμπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s