Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Ήρθες και είχες μόνο τα κότσια να με χαραμίσεις για μια νύχτα. Μόνο γι αυτό. Τα κότσια για να μου μιλήσεις, τα κότσια για να ρωτήσεις πως είμαι,τι αισθάνομαι,αν είμαι καλά,αν δεν είμαι καλά τίποτα. Νόμιζα ότι θα ερχόσουν και θα μου μιλούσες,θα με καθησύχαζες για όλες τις ανασφάλειες που είχα.Να ήξερες μόνο πραγματικά και να με ένιωθες πόσο χάλια είμαι μέσα μου.Δεν υπάρχουν λόγια..δεν..δεν..Δεν ήσουν ξεκάθαρος απέναντι μου και αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο.

Με άφησες να πιστέψω όλα αυτά, όλες τις υποσχέσεις σου,όλα αυτά τα λόγια. Πόση αγάπη μπορεί να σου έδωσα,πόση αφοσίωση πήρες. Φώτιζε το μέσα μου όταν σε έβλεπα και έλαμπαν τα μάτια μου. Όσες φορές κι αν με πλήγωσες δεν επισκίαζε ποτέ την αγάπη που σου είχα.Σε αγάπησα σου δόθηκα ψυχή μυαλό σώμα και το κυριότερο καρδιά. Σε άφησα να μπεις.Να μπεις και να την κάνεις δικιά σου.Να την πάρεις και να της φερθείς όπως εσύ ήθελες. Δε φοβήθηκα. Δε φοβήθηκα γιατί νόμιζα ότι ποτέ δε θα της έκανες κακό. Πίστευα πως θα την προσεχές θα τη φρόντιζες θα την αγαπούσες. Πόσο λάθος πίστευα.Να θυμάσαι μόνο ότι τη σχέση αυτή εσύ τη σκότωσες..γιατί δεν είχες τα κότσια να μιλήσεις. Εγώ που τα είχα λοιπόν είπα τα θέλω μου.

Μίλησε η ψυχή μου η καρδιά μου και ναι ήμουν σίγουρη γι αυτό που ένιωθα για σένα και δεν ήθελα μια σχέση μισή..την ήθελα ολοκληρωμένη. Μια φορά στη ζωή μας βρίσκουμε τον άνθρωπο μας ή τον κρατάμε ή τον πουλάμε. Αν έρθει η στιγμή που θα θελήσεις να είμαστε μαζί αλλά μαζί ξέρεις που μένω αν δεν έχω συνεχίσει τη ζωή μου θα είσαι τυχερός. Ναι τυχερός γιατί μπορεί να νιώθω προδομένη αλλά ξέρω ότι σου έδωσα τόσα πολλά που μέχρι να φύγεις από αυτήν τη ζωή θα ζεις με τις στιγμές μας. Αν πάλι έχω φτιάξει τη ζωή μου λυπάμαι αλλά εσύ μου έδειξες την πόρτα μου την άνοιξες και στο τέλος μου την έκλεισες κιόλας. Εσύ επέλεξες τη μοναξιά εγώ δε θα σε άφηνα ποτέ μόνο. Εσύ με άφησες όμως. Σε ευχαριστώ.

Roula Maliari

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s