Πέρασαν ήδη τρεις βδομάδες από τότε…
Όπως κάθε πρωί, ξύπνησα με την πιο γλυκιά καλημέρα από τα χείλη σου. Σε φίλησα και φεύγοντας για τη δουλειά σε αποχαιρέτησα, λέγοντας σου ότι δε θα αργήσω, θα έρθω γρήγορα κοντά σου. Βλέπεις, ήταν λιγοστές οι ώρες που έμεναν και ήθελα να εκμεταλλευτώ και το τελευταίο δευτερόλεπτο μαζί σου.

Έτσι κι έγινε, δεν άργησα πολύ και γύρισα στο σπίτι. Σε είχε πάρει ο ύπνος. Ήταν η σειρά μου να σε ξυπνήσω. Ήρθα κοντά σου, σου ψιθύρισα πόσο σε λατρεύω και σε πήρα στην αγκαλιά μου. Δε θυμάμαι πόση ώρα μείναμε έτσι… Ήταν λες και σταμάτησε ο χρόνος και ήμουν ακριβώς εκεί που ήθελα.

Έπειτα σηκωθήκαμε και μέχρι να ετοιμαστείς, είχα φτιάξει τον αγαπημένο μας ελληνικό. Είχε υπέροχη μέρα και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Ο ήλιος έπεφτε στα μαλλιά σου και τα έκανε να λάμπουν, καθώς δε σταματούσα να τα χαϊδεύω, να σε φιλώ και να σου λέω να μη στεναχωριέσαι και να μη φοβάσαι. Μου ήταν τόσο δύσκολο να σε αποχωριστώ, όσο κι αν το έπαιζα ήρεμος. Παρόλο που σου έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά, μέσα μου έβραζα. Αλλά δεν ήθελα να το κάνω ακόμα πιο δύσκολο για μας. Ήταν το τελευταίο καφεδάκι μας βλέπεις, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.

Όλη αυτή η άρρωστη κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο μήνα, έμελλε να μας απομακρύνει και να μας δοκιμάσει. Έχουν περάσει τρεις βδομάδες από τότε και παρά τις δυσκολίες, εμείς μέσα από αυτό βγαίνουμε πιο δυνατοί. Δε ξέρω πόσος χρόνος θα περάσει μέχρι να σε ξαναδώ, αυτό που ξέρω είναι ότι περίμενα τόσα χρόνια τον απόλυτο έρωτα και δε τον αφήνω τώρα που τον βρήκα. Θα περιμένω όσο κι αν χρειαστεί. Γιατί πολύ απλά, έρωτά μου, περίμενα για σένα, γεννήθηκες για μένα.

Ηλίας Παπαθανασίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s